12

Η εμπειρία 25 και πλέον ετών που διαθέτει η Innovation Constructions στο σχεδιασμό και τη σύνθεση αρχιτεκτονικών μελετών αποτελεί κλειδί για την εύρεση κατάλληλων λύσεων και το σχεδιασμό προτάσεων που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τον κάθε χώρο και ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Με τεχνολογικά άρτιες λύσεις σχεδίασης, η Innovation Constructions κατασκευάζει έργα μοναδικής αισθητικής που χαρακτηρίζονται για τη λειτουργικότητα, το σύγχρονο design καθώς και την εναρμόνισή τους με το φυσικό περιβάλλον.

Η εκπόνηση κάθε αρχιτεκτονικής μελέτης χαρακτηρίζεται αυστηρά από τον σύγχρονο σχεδιασμό κτιρίων με γνώμονα τον άνθρωπο, την εξυπηρέτηση των αναγκών του και τη δημιουργία συνθηκών άνεσης γι’ αυτόν. Επίσης, η χρήση κατάλληλων υλικών εξασφαλίζει το ελάχιστο δυνατό ενεργειακό κόστος  χρησιμοποιώντας, όπου είναι εφικτό, τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής.

Η αρχιτεκτονική μελέτη συμπεριλαμβάνει διάγραμμα κάλυψης, όψεις, κατόψεις, τεχνική περιγραφή όλων των υλικών και τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται καθώς και σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπου απαιτούνται. Παράλληλα, συντάσσεται η μελέτη ενεργειακής απόδοσης (ΜΕΑ) από την οποία προκύπτει η ενεργειακή συμπεριφορά του κτιρίου.

Η Innovation Constructions θεωρεί την αρχιτεκτονική μελέτη ως το πιο ουσιαστικό στάδιο στην διαμόρφωση ενός χώρου και επιτυγχάνει τη διεξαγωγή μελετών με σύγχρονες προδιαγραφές, ικανοποιώντας παράλληλα τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της και εξασφαλίζοντας τη μοναδικότητα της κάθε κτιριακής κατασκευής.